Servicii

Un stilou este mai puternic decât o sabie, dar nu se poate compara cu un contabil.

Serviciile de contabilitate oferite de noi va pot ajuta sa diminuati riscurile fiscale si sa identificati noi oportunitati de optimizare a costurilor fiscale totale, putand recupera taxele si impozitele platite in exces.

Servicii de contabilitate gratuite

  • Primiti saptamanal newsletterul fiscal, un puternic instrument de informare privind reglementarile legislative

 

  • Personal dedicat la sediul dumneavoastra, care cumuland mult mai multa experienta practica si informatii decat ar putea-o face un angajat intern, veti fi sigur ca intotdeauna veti avea serviciul asigurat

 

 • Serviciile de contabilitate contractate aferente unei luni sunt gratuite

Servicii de contabilitate cu plata

 • inregistrarea documentelor contabile
 • contabilitate financiara si de gestiune
 • intocmirea situatiilor financiare adecvate la specificul activitatii clientului
 • intocmirea situatiilor financiare conform standardelor internationale de raportare
 • intocmirea bilantului contabil

Revizii contabile

Serviciile de contabilitate va pot ajuta sa diminuati riscurile fiscale si sa identificati noi oportunitati de optimizare a costurilor fiscale totale, putand recupera taxele si impozitele platite in exces.

Serviciile de contabilitate implica o analiza detaliata a pozitiei clientului, incluzand proceduri de stabilire a profilului fiscal , revizuirea declaratiilor fiscale anterioare, evaluarea riscurilor, identificarea problemelor care comporta o expunere fiscala semnificativa sau care ar putea genera litigii fiscale.

Prin aplicarea unor solutii fiscale inovative, efectuam aceste revizii si in vederea corectarii eventualelor erori, identificarii posibilitatilor de deducere a unor cheltuieli care nu au fost inca puse in practica si a posibilitatilor fiscale neexploatate

Servicii de resurse umane si salarizare

Va putem asista in toata etapa de administrare a personalului, efectuand urmatoarele servicii :

 • lucrari complete privind salarizarea personalului angajat
 • intocmirea si completarea carnetelor de munca
 • consultanta in domeniul legislatiei sau procedurilor in domeniul resurselor umane

Inspectii fiscale

Va ghidam pe toata perioada contrololui fiscal, facilitand acest proces si prin comunicarea directa cu autoritatile fiscale in numele dumneavoastra, pentru a fi siguri ca inspectia fiscala se desfasoara intr-o maniera corecta, precum si pentru a limita suma taxelor si impozitelor stabilite in plus si a eventualelor amenzi, penalitati si dobanzi aferente.

Evaluam aspectele fiscale si investigam situatia de fapt, pregatind argumentele ce pot fi aduse in favoarea pozitiei adoptate de dumneavoastra .

Estimam punctele forte si punctele slabe in abordarea dumneavoastra fata de aspectele fiscale in cauza, cu scopul de a evalua sansele de reusita in eventualitatea unui proces cu autoritatile fiscale romane.

Dispute fiscale

Va asistam in litigiile cu autoritatile fiscale romane prin servicii specializate de pregatire a contestatiilor si a recursurilor impotriva deciziilor autoritatilor fiscale si a organelor de justitie la toate nivelurile, cat si prin reprezentare directa a dumneavoastra pe parcursul procedurilor administrative.

Analizam prevederile legislative si pregatim argumetele pentru contestatie sau recurs. Va reprezentam in fata autoritatilor fiscale romane si pledam cauza dumneavoastra intr-o maniera clara si convingatoare pe perioada discutiilor finale cu inspectorii fiscali.

Rambursari de TVA si alte impozite si taxe

Prin serviciile noastre dedicate rambursarii de TVA si alte impozite si taxe platite in Romania, puteti economisi timp pretios pentru activitatea companiei dumneavoastre, evitand sa investiti resurse proprii in astfel de actiuni care necesita timp si cunostiinte stricte de specialitate. Prin aceasta linie de servicii , colectam documentele pe baza carora se pregateste cererea de rambursare, le revizuim pentru a ne asigura ca sunt conforme cu legislatia in vigoare , dupa care pregatim cererea de rambursare.

Infiintari societati comerciale

Prin echipa noastra de specialisti efectuam servicii privind :
intocmirea de acte constitutive
rezervari de nume
modificarea statutului sau a actului constitutiv, decizii ale actionariatului
consultanta privind actele necesare infintarii de noi firme sau modificarea societatilor comerciale existente

Consultanta in afaceri in scopul accesarii fondurilor europene

Aceasta linie de servicii include :
intocmirea cererii de finantare
intocmire proiect tehnic
intocmirea dosarelor de achizitii
intocmire studiu de fezabilitate
intocmire plan de afaceri
realizarea de analize economice si expertize tehnice
intocmire studii geofizice, de mediu si studii de piata
intocmirea dosarului de cerere de plata/rambursare

Servicii diverse

Portofoliul nostru include in prezent si servicii de reprezentare in vama, intocmire declaratii INTRASTAT, traduceri autorizate, legalizari acte notariat.